Povestea unei românce care are performanțe în SUA a ajuns virală pe internet

Sabrina Ionescu
Sabrina Ionescu

Sabrina Ionescu are 23 de ani și a reușit să se impună rapid la echipa de baschet feminin New York Liberty și este unul dintre staturile celei mai puternice ligi din SUA. Povestea ei s-a viralizat după ce a fost prezentată de unul dintre cei mai importanți oameni din conducerea Chicago Bulls.

Luka Dukich este un sârb care a crescut în Chicago. În ultimii ani a devenit unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din SUA și în prezent este director de creație la Bulls, dar și la echipa de baseball White Sox. Acesta scris pe internet despre o întâlnire pe care a avut-o cu tatăl Sabrinei Ionescu, care atunci era șofer Uber în San Francisco.

Dukich a spus că tatăl Sabrinei era foarte încrezător în calitățile fiicei sale. „E o poveste adevărată. Eram în

San Francisco acum câțiva ani și stăteam de vorbă cu un șofer Uber. Era un băiat prietenos din România. M-a întrebat despre muncă și am început să discutăm despre baschet. Mi-a spus că fiica lui joacă în campionatul colegiilor. „Înseamnă că trebuie să fie bună”, am spus.

S-a întors spre mine, a ridicat un deget și a spus: „Nu. Nu e bună, e cea mai bună”. Sunt din Balcani, am fost în preajma părinților din estul Europei toată viața mea, sunt oameni care întotdeauna au ce e mai bun. Am zâmbit cumva și am spus: „E grozav, omule”.

Am mai vorbit un pic și mi-a dat cartea sa de vizită în cazul în care mai aveam nevoie de o plimbare cu mașina. Câțiva ani mai târziu s-a dovedit că avea 100% dreptate. Este cea mai bună!”, a scris Luka Dukich pe contul său de Twitter.

Sabrina Ionescu a preluat postarea directorului de creație de la Chicago Bulls și a adăugat: „Da, pare a fi tatăl meu”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here