Posturi pregătite pentru PNL. Nicuşor Dan dă AFARĂ oamenii instalaţi de Firea: Directorul de la Filantropia, pus să-şi facă bagajele!

Nicușor Dan, sursa: Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, joi, schimbarea managerului de la Spitalul Filantropia Bucureşti, după ce a primit rapoartele Corpului de Control şi ale Curţii de Conturi care semnalează nereguli.

„Azi am decis încetarea atribuţiilor de manager al Spitalului Filantropia Bucureşti ale domnului Sîmpălean Dan Ştefan. Am făcut acest lucru după ce am primit rapoartele şi analizele Curţii de Conturi şi Corpului de Control al Primarului în care sunt semnalate diverse nereguli la acest spital”, a transmis, joi, pe Facebook, primarul general, Nicuşor Dan.

Pe 13 iunie 2019, medicul stomatolog Dan Ştefan Sîmpălean a fost numit de Gabriela Firea în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Filantropia din Bucureşti. Anterior, Sîmpălean a fost manager al Spitalului Clinic Judeţean Mureş. La numirea sa, managerul interimar de la Filantropia avea un salariu lunar de bază de 18.288 de lei. Interimatul său nu trebuia să depăşească şase luni, însă Gabriela Firea a preferat să-i prelungească mandatul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here