Pro România îi cere lui Popescu să anunțe sancțiuni pentru accidentul fetiței la locul de joacă din Tei

Pro România
Poate ne spune Dan Cristian Popescu cine garantează pentru securitatea copiilor în locurile de joacă din Sectorul 2! Nu cumva ADP-ul din subordinea sa?

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, este somat de George Manciu, de la Pro România, să le explice bucureștenilor ce măsuri a luat împotriva responsabililor cu locul de joacă în care o fetiță s-a accidentat grav la jumătatea lunii septembrie.

George Manciu, liderul Pro România sectorul 2, îi cere lui Dan Cristian Popescu să anunțe ce măsuri a luat în cazul responsabiliilor locului de joacă unde o fetiță a căzut și a ajuns la spital, cu lovituri la coloană. Dan Popescu a făcut public, pe pagina sa de socializare, că a făcut un control mixt la mai multe locuri de joacă din sectorul 2, împreună cu ADP și cu inspectori ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Pro România
George Manciu, lider Pro-România sector 2 vrea ca Dan Cristian Popescu să găsească vinovați, nu scuze!

Concluzia, girată de viceprimar, este că vinovată de grava cădere a unui copil este … funia de care se ținea fetița de 10 ani, funie care s-a desprins și a cauzat căderea copilului. „Cum a fost posibil ca o frânghie care are inserţii metalice să se rupă, mai ales că echipamentul respectiv fusese verificat cu câteva zile înainte?” se întreabă viceprimarul. Cu siguranță, spunem noi, nu fetița care s-a lovit.

De aceeași părere este și liderul Pro România, George Manciu, cel care, pe vremea în care lucra la Sectorul 3, a amenajat 300 de locuri de joacă fără să se fi produs niciodată, de atunci, vreun accident nefericit.

LĂSAȚI UN MESAJ