Ponta îl ia peste picior pe Dragnea: presta bine la tablă programul de guvernare, dar nu a explicat adoptarea OUG 13

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat luni seara, la România TV, referitor la decizia Guvernului Grindeanu în cazul ordonanţelor de urgenţă 13 şi 14, că a existat o lipsă de asumare şi de comunicare, iar vina nu poate fi dată în totalitate pe Florin Iordache.
„În primul rând, lipsa de asumare. Adică nu poţi să dai pe Iordache, nu crede nimeni, nu cred nici eu. Trebuia să fie domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu să spună, ziua în amiaza mare, domne de aia ne-au votat mulţi oameni. Al doilea lucru – explică de vrei să îndrepţi. Eu am citit de mai multe ori acea ordonanţă, după ce a fost publicată în presă. Şi dacă rămânea în vigoare, nu se întâmpla mai nimic, adică nu era o chestiune prin care să îndrepţi o chestiune reală”, a precizat social-democratul.

A semănat a hoție

Chestionat dacă abrogarea OUG 13 a fost o greşeală, Victor Ponta a susţinut că „totul a fost o greşeală”. „Nu a înţeles nimeni nimic. Dintr-o ideea bună şi corectă s-a ajuns la un dezastru. Când spune toată lumea: vedeţi că PSD a venit ca să apere hoţii şi tu faci exact o chestie care seamănă, noaptea, o chestie neclară, sigur că îi apeşi pe oamenii aceia exact pe ceea ce…”, a completat el.

Social-democratul a mai spus că liderul PSD, Liviu Dragnea „presta foarte bine la tablă” programul de guvernare, dar nu a explicat suficient ce se dorea prin adoptarea OUG 13.

„Liviu Dragnea presta foarte bine la tablă programul de guvernare. Eu nu am înţeles ce se întâmplă. Am înţeles că vrei să opreşti nişte abuzuri, dar nu mi-ai spus asta”, a conchis Victor Ponta.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Nu e cazul sa dai lectii de conducere! Ai fost la putere ai avut cea mai puternica coalitie, dar esti un politician slab. Ai pierdut tot coalitia, functia de Premier, Presedintia, sefia partidului! Din inganfare si lasitate! Nu esti tu persoana potrivita sa dai lectii! Ai luat calea lui Basescu? Acum incepi sa sapi groapa partidului? Inca mai esti santajat si nu ai curajul sa te impotrivesti? Ajuta-ti colegii sa distruga mafia nu face jocul lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here