Ponta face mişto de Iohannis: Guardian l-a tăiat din poză. Pur și simplu nu știau cine e!

Victor Ponta a lansat noi ironii la dresa lui Klaus Iohannis, după ce credibilitate sa s-a prăbușit la 14%, în urma eșecurilor pe bandă rulantă și a gafelor bifate de-a lungul celor două mandate.

Fostul premier i-a propus lui Klaus Iohannis să rezolve problema vizelor, o măsură așteptată de români de 32 de ani, cu atât mai mult în ultimele două decenii, în condițiile în care țara noastră este „partener strategic” al Americii.

CITEŞTE ŞI: Ponta îl torpilează pe Iohannis: Noi ne împrumutăm, ne împrumutăm și nu producem nimic! S-au printat bani

„Nu putem să intrăm și noi fără viză (n.r. – în SUA)? Precum croații, ungurii… Noi suntem cei mai cuminți din clasă. Mergem cu trenul, dar nu-l dau (n.r. – pe Klaus Iohannis, referire la întâlnirea cu Macron, Draghi și Scholz) din poză. Guardian l-a tăiat. Pur și simplu nu știau cine e. Nu obținem și noi ceva pentru România?”, a declarat Victor Ponta, luni seara, pentru România TV.

Mesaj şi pentru Ciucă

Fostul prim-ministru are așteptări și de la Guvernul Nicolae Ciucă. Cu prilejul intervenției de luni seara, Victor Ponta a amintit că executivul de la București permite ca marile companii străine din țara noastră să încaseze profiturile în țara de origine, fără ca bugetul țării noastre să beneficieze de impozite consistente.

„A, vreau să laud guvernul. Domnul Ciucă merge mâine în Emiratele Arabe Unite. E extraordinar, cu Popescu (n.r. – ministrul Energiei, Virgil Popescu, PNL, etichetat drept „hoț” de către George Simion), Grindeanu (n.r. – Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor). De acolo pot veni bani în România.

(…) Dar care e oferta economică a României? Îi laud anticipat și sper să se întâmple lucruile astea. Altfel, toți românii merg și cheltuie bani în Dubai. Dar vreau să văd și eu un dubaiez care cheltuie bani în România.

Românii circulă cu multe companii aeriene din Anglia, Irlanda… Dar un ban nu rămâne în țară (…) Dacă noi nu mai producem nimic… Banii zboară la niște companii străine”, a mai punctat Victor Ponta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.