Ponta face mişto de guvernanţi: Dacă vine bomba nucleară, oricum pastilele alea ridicole nu au cum să ne ajute!

haiducul bătrânilor săraci

Fostul premier al României, Victor Ponta, a explicat cum guvernanții României încearcă să distragă atenția românilor de la adevăratele probleme cu care se confruntă țara noastră, prin insuflarea unor subiecte care nu reprezintă o așa mare urgență.

CITEŞTE ŞI: Ponta, atac la Iohannis: Mai este președintele României sau se pregătește pentru noul job?

Victor Ponta a sugerat că prin subiecte precum administrarea pastilelor de iod sau războiul din Ucraina, atenția românilor este direcționată de la problemele economice care trebuie gestionate cu urgență.

El s-a arătat revoltat că în România se abordează teme ce curpind războiul din Ucraina sau Covid, dar nu se pune accentul pe problema inflației ce trebuie gestionată, pe incompetența unor politicieni sau pe problema birocrației.

În opinia politicianului, românii ar fi mult mai preocupați de creşterea excesivă a preţurilor şi a dobânzilor.

Pastile ridicole

Făcând referire la ampla discuție ce s-a inscat în urma declarațiilor ministrului Alexandru Rafila despre pastila de iod, Victor Ponta a explicat că povestea cu pastilele de iod este „încă o manipulare. Prosteală, să înțeleagă toți”.

El a spus că dacă vine bomba nucleară, oricum pastilele „alea ridicole” nu au cum să ne ajute.

„Ar trebuie să vorbim de Ucraina, de Covid, de cum ajutăm Moldova cu pastile de iod – când îi ajutam în 2014 cu grădinițe, spitale și ambulanțe nu era bine – doar să nu vorbim despre inflație, criza economică, distrugerea firmelor românești, birocrație, nepotism, incompetenți în funcții înalte, cumpărat de avioane vechi și scumpe pentru promovare personală”, a precizat Victor Ponta, revoltat, potrivit româniatv.net.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here