Ponta, către Ioan Rus: Aprobăm memorandumul privind Master Planul de Transport

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ioan Rus, să înceapă negocierile cu Comisia Europeană pe marginea Master Planului de Transport, care urmează a fi aprobat miercuri, Rus precizând că primele discuții la Bruxelles sunt programate în intervalul 9 – 13 martie, informează Agerpres.

sedinta-guvern-ponta
Victor Ponta

“Azi avem Master Planul pentru Transport. Domnule ministru Rus, mulțumesc pentru efortul pe care l-ați făcut. (…) Înțeleg că toți parlamentarii din Comisiile de transport au fost, ați discutat, au fost de acord, au văzut. Că mai e câte un primar buclucaș care face metrou acum… Eu mi-aș dori, s-ar bucura Daciana, dar până face primarul metroul, haide să îi facem noi toate celelalte centuri și autostrăzi pe care le avem în Master Plan. Puteți începe de săptămâna viitoare negocierile cu Comisia Europeană”, a spus Ponta la începutul ședinței săptămânale a Executivului.

La rândul său, ministrul Rus a precizat că, potrivit celor discutate la nivelul Comisiei Europene, delegația română se va afla la Bruxelles în intervalul 9-13 martie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here