Ponta a răbufnit după condamnarea lui Piedone: N-are nico vină, dacă era „Colectiv” la Sibiu nu cred că era băgat primarul la inchisoare!

Fostul premier al României, Victor Ponta, a comentat decizia luată de justiție în cazul Colectiv. El susține că fostul edil Cristian Popescu Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare, este nevinovat.

Piedone se consideră și el nevinovat.

Fostul primar nu a stat mult pe gânduri și după ce a aflat vestea a plecat singur spre închisoare. Vă reamintim că Victor Ponta a demisionat din funcția de premier imediat după tragedia de la Clubul Colectiv.

Scop politic

„Stim toti ca Tragedia de la „Colectiv” a fost folosita in scop politic – din acest motiv nimeni nu a fost, de atunci si pana azi, interesat sa afle adevarul sau sa faca dreptate!

Stim toti ca Primarul Piedone nu are absolut nicio vina (daca era „Colectiv” la Sibiu nu cred ca era bagat Primarul la inchisoare).

Stim toti ca acum ard oamenii in Spitale si nimeni nu pateste ceva.

CITEŞTE ŞI: Ponta, reacție după incendiul de la Ploiești: Nimeni nu mai protestează! Unde sunteți măi “corupția ucide”?

Stim toti ca si azi se organizeaza concerte in subsoluri si locatii total inadecvate.

Stim toti ca nu am mai vrut sa auzim de „Colectiv” ca sa nu ne aducem aminte de manipularea si modul in care vietile pierdute au fost folosite cu cinism.

Stim toti ca acum „Coruptia NU MAI ucide” , nici minciuna, prostia, incompetenta si nesimtirea.

I-am bagat pe Piedone si pe patronii Clubului la inchisoare si mergem mai departe ca si cand nu a existat nimic. Extrem de trist!”, a spus Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here