Polițiștii de frontieră și inspectorii sanitari nu se protejează la Vama Nadlac

Foto Sursa: Vama NBadlac, Digi214

La vama Nădlac, obligația purtării măștilor de protecție s-a transformat în excepție pentru polițiștii de frontieră și pentru angajații Direcției de Sănătate Publică.

Deși iau contact cu sute de oameni care intră în România, nici polițiștii și nici angajații DSP nu poartă echipamente de protecție.

În imaginile primite de la un cititor Libertatea, se vede cum triajul epidemiologic al celor care intră pe la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac este făcut de către angajații DSP fără ca aceștia să poarte echipament de protecție – măști sau mănuși. Nici polițiștii de frontieră care verifică documentele nu poartă măști de protecție. Unii preferă să le țină în buzunar.

“S-au relaxat prea mult”

“S-au relaxat prea mult. Vom demara o anchetă”, a declarat directorul DSP Arad. Contactat de Libertatea, directorul DSP Arad, Horea Timiș, a spus că va face verificări la punctele de trecere a frontierei. “Legislația e în vigoare și trebuie să poarte echipamentul corespunzător. Vom demara o anchetă, voi suna să facem verificări imediat după ce închid cu dumneavoastră”, a declarat Horea Timiș, potrivit libertatea.ro.

„S-au relaxat prea mult odată cu relaxarea restricțiilor, iar acest lucru nu trebuie să se întâmple. Inclusiv angajații noștri trebuie să poarte echipamente de protecție, în primul rând pentru siguranța lor.”, a declarat Horea Timiș, directorul DSP Arad. Mai multe detalii pe acest subiect puterti citi pe.libertatea.ro/stiri/modelul-orban-functioneaza-nici-oamenii-dsp-si-nici-politistii-de-frontiera-nu-poarta-masti-la-nadlac

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here