Poliţiştii au descins iar peste Beleaua: Corduneanu, luat pe sus pentru ameninţări!

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu. Sursa foto: G4media

S-au dus iar peste unul din cei mai cunoscuţi interlopi ieşeni, Adrian Corduneanu, zis Beleaua, aflat în arest la domiciliu pentru şantaj, este audiat, vineri, de poliţişti într-un alt dosar, după ce ar fi o ameninţat o persoană.

Poliţiştii ieşeni au descins, vineri, la vila unde locuieşte interlopul ieşean Adrian Corduneanu. El a fost ulterior dus la audieri, el fiind vizat într-un dosar care se referă la comiterea infracţiunii de ameninţare. De asemenea, o altă persoană a fost dusă la sediul Poliţiei Iaşi pentru a fi audiată.

Ce spune poliţişti

„Astăzi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

CITEŞTE ŞI: Adrian Corduneanu, reținut de polițiști în municipiul Iași

Pe 12 aprilie, Adrian Corduneanu, a fost reţinut pentru şantaj, fiind acuzat că ar fi solicitat, prin ameninţări, de la reprezentantul unei firme suma de 1.000 de euro.

Judecătorii au decis ulterior ca interlopul ieşean să fie cercetat sub arest la domiciliu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here