Poliţişti, prinşi cu averi nejustificate

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unor diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate în cazul a 4 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, anunţă instituţia într-un comunicat.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 111.593 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcţiei publice. Potrivit ANI, Ciprian Decean este funcţionar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcţiei publice.

CITEŞTE ŞI: Poliţist, cercetat disciplinar după ce a snopit în bătaie un tânăr (VIDEO)

În cazul lui Gheorghe Butur, funcţionar public cu statut special – agent de poliţie în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj – Poliţia Mun. Gherla, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 454.614 lei între averea dobândită şi veniturile realizate de acesta, în perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcţiei publice.

Diferenţe între cheltuieli şi venituri

Un alt caz este al lui Constantin Dancu, fost Inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în cazul căruia Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 344.132 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către DANCU CONSTANTIN, în perioada exercitării funcţiei publice.

ANI mai prezintă şi cazul lui Lefter Ion Doinel, funcţionar public în cadrul Poliţiei Locale Sector 2, în cazul căruia a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 445.632,3 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei publice.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către LEFTER ION DOINEL, în perioada exercitării funcţiei publice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here