joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPoliţişti de Frontieră prinşi cu şpagă: Percheziţii de amploare!

Poliţişti de Frontieră prinşi cu şpagă: Percheziţii de amploare!

-

Ofițeri de poliție judiciară din mai multe județe fac, marți, percheziții în 26 de locații din județul Dolj, într-o cauză care vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție de care sunt bănuiți mai mulți agenți de poliție de frontieră din Calafat.

CITEŞTE ŞI: Conducerea Academiei de Poliţie, reclamată la DIICOT: Au transformat instituţia într-o puşcărie!

Ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – serviciile anticorupție din județele Dolj, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Olt, Dâmbovița, Sibiu, Caraș-Severin și Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au făcut, marți, percheziții domiciliare în 26 de locații, aflate pe raza județului Dolj.

Mai multe intfracţiuni de corupţie

„Cauza penală vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, respectiv luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu, presupus a fi săvârșite, în perioada 2022-2023, de către mai mulți agenți de poliție de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat”, transmite DGA.

În acest caz, se beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Frații Buzești” Craiova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce pensii vor creşte de la 1 septembrie

0
Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, susține că pensionarii vor avea parte de majorări semnificative de la 1 septembrie. CITEŞTE ŞI: BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului Șeful CNPP spune că cei mai mulți...