VIDEO Polițist în videoclip de manele la Caraș Severin. Superiorii lui fac verificări

Poliţia Caraş-Severin face verificări după ce au descoperit un poliţist în videoclip de manele, realizat pentru melodia intitulată “Aici e mafia”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat joi pentru Mediafax că se fac verificări pentru a se stabili dacă un poliţist din oraşul Caransebeş a comis o abatere disciplinară. Asta după ce pe Internet a apărut, în urmă cu câteva zile, un videoclip pentru melodia “Aici e mafia”, interpretată de solistul Florin Mitroi.

În filmare apare şi un poliţist de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Caransebeş, îmbrăcat în civil şi care, potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, era în timpul liber în momentul în care a fost realizat videoclipul.

Polițist în videoclip de manele. Ce spun șefii lui

“Se fac verificări sub aspectul existenţei sau inexistenţei vreunei abateri discplinare. Pot confirma că este vorba de un poliţist de la Caransebeş, angajat la Biroul Rutier, care a declarat că era în timpul liber în momentul realizării videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a afirmat Dinu Nicorici.

LĂSAȚI UN MESAJ

*