Poliţist agresat de doi tineri în timpul unui conflict

Un poliţist din judeţul Olt, aflat în timpul liber, a fost agrest de doi tineri, după ce a intervenit într-un scandal izbucnit între mai multe persoane, pe o stradă din Slatina.

CITEŞTE ŞI: Prahova. Urșii, îndepărtați de la o școală cu o mașină a poliției locale

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis că poliţiştii Slatina au fost sesizaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic de mai mulţi tineri, pe strada Unirii, din municipiu.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, în timp ce ieşea dintr-un bloc situat pe strada Unirii, a observat că între cinci tineri exista o stare conflictuală, aceştia având un comportament violent. Bărbatul, poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri, de 18 ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt”, a afirmat IPJ Olt.

La spital

În urma agresiunii, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Judeţean Slatina pentru îngrijiri medicale.

Cei doi tineri de 18 ani sunt cercetaţi sub control judiciar, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.