Politicienii, alături de elevi în prima zi de şcoală. Tăriceanu şi Orban, absenţi de la festivităţi

Presedintele Klaus Iohannis participa la festivitatea de deschidere a anului scolar preuniversitar 2018-2019 organizata la Colegiul National ''Horea, Closca si Crisan'' din Alba Iulia, luni, 10 septembrie 2018. LUCIAN DANCIU / MEDIAFAX FOTO

Politicienii vor fi, luni, alături de elevi în prima zi de şcoală. Klaus Iohannis va participa la festivitatea unei şcoli din Bucureşti, în timp ce Viorica Dăncilă se va afla la o şcoală din Hunedoara. Sunt şi lideri politici care vor absenta, printre care Călin Popescu Tăriceanu şi Ludovic Orban.

Potrivit programului oficial al preşedintelui, Klaus Iohannis va participa, începând cu ora 10:00, la festivitatea de deschidere a anului şcolar preuniversitar 2019-2020, Şcoala Gimnazială „Ferdinand I”, Bucureşti.

Premierul Viorica Dăncilă se va afla luni în judeţul Hunedoara, unde va participa, începând cu ora 8:30, la deschiderea anului şcolar, la Şcoala Gimnazială din Sântămăria Orlea, anunţă Executivul.

Preşedintele Camerei Deputaţilor va merge în prima zi de şcoală 2019-2020 la Buzău, la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

 Şi miniştrii se vor afla în teritoriu pentru a fi alături de elevii din toată ţara la deschiderea anului şcolar 2019-2020.

 

Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne şi secretarul general al PSD se va afla la Craiova, unde va participa de la ora 9:00 la festivitatea de deschidere a anului şcolar a Colegiului Naţional Fraţii Buzeşti.

Ministrul Dezvoltării Daniel Suciu va participa, de la ora 9:30, la festivitatea Colegiului Naţional Andrei Mureşanu, în Bistriţa.

Şi Ioan Deneş, ministrul Apelor şi Pădurilor va merge la Colegiul Naţional „George Coşbuc”, Bistriţa.

Ministrul Justiţiei Ana Birchall se va afla luni, de la ora 8:30, la Vaslui, la Şcoala Gimnazialã „Ion Murgeanu” Zorleni.

Roxana Mînzatu, ministrul Fondurilor Europene, va merge luni, ora 10.30, la Colegiul Ţara Bârsei, Prejmer, Braşov.

Şi ceilalţi miniştrii PSD vor participa la festivităţi de deschidere a anului şcolar, potrivit unui anunţ al partidului:

Constantin-Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului- de la 8.30 – Şcoala Gimnazială Anton Pann, Râmnicu Vâlcea, iar de la 10.30 – Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Râmnicu Vâlcea.

Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, la ora 9.00 – Şcoala Păuleşti, Prahova, iar de la 10.00 la Şcoala Matei Basarab, Prahova.

Daniel Breaz, ministrul Culturii, de la ora 9.00, la Şcoala Gimnazială nr:79 Bucureşti, iar de la 12.00 – Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Ghermăneşti, Snagov.

Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni- de la ora 8.30, la Şcoala Gimnazială din Sântămăria Orlea, judeţul Hunedoara.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, va merge de la ora 9:00 la Seminarul Tehnologic Liceal Ortodox „SF Iosif Marturisitorul” , Baia Mare, Maramures.

Ministrul Cercetării, Nicolae Hurduc, se va afla la ora 9:00 la festivitatea Şcolii Mihail Kogălniceanu, Iaşi, iar de la ora 11:00 la Colegiul Mihai Eminescu, Iaşi.

Petre Daea, ministrul Agriculturii se va afla luni la Liceul Tehnologic Marin Grigore Năstase Tărtăşeşti, în judeţul Dâmboviţa.

Totodată, Marius Budăi, ministrul Munciiva ,merge la ora 10.00 la Şcoala Gimnazială Nr. 6 „Grigore Antipa”, în Botoşani.

Bogdan Trif se va afla luni la Şcoala Gimnazială Poplaca, Sibiu, în timp ce Gabriel Leş, ministrul Apărării va merge de la ora 9:00, la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil”, din Satu Mare.

Secretarul general al Guvernului Toni Greblă va participa luni la festivitatea Complexului Educaţional Laude-Reut, din Bucureşti.

Şi prezidenţiabilul PMP Theodor Paleologu va participa, începând cu ora 9:50, la deschiderea anului şcolar de la Colegiul German Goethe (Strada Stanislav Cihoschi 17, Bucureşti).

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache va merge, de la ora 10.00, la deschiderea anului scolar in localitatea Nuci, la Scoala Gimnaziala nr.1.

Sunt lideri politici care vor lipsi, însă, de la festivităţile de deschidere a anului şcolar. Printre aceştia se numără liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PNL Ludovic Orban, dar şi preşedintele USR, Dan Barna.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here