GALERIE FOTO Transelectrica a lansat licitația pentru podul neterminat al lui Oprescu și Firea

podul neterminat al lui Oprescu

Transelectrica a lansat licitaţia pentru lucrările de supraînălţare a liniilor electrice aeriene din zona în care se află podul neterminat al lui Oprescu și Firea.

Este vorba de Străpungerea Nicolae Grigorescu Splai Dudescu din Capitală, începută pe vremea când primar general era Sorin Oprescu.

”Estimăm că procedura de achiziție se va încheia cel târziu la sfârșitul lunii iunie 2019. Valoarea estimată a contractului este de 6,15 milioane de lei, iar durata acestuia este de șapte luni, de la data începerii lucrărilor”, a informat Transelectrica pe Facebook.

Podul neterminat al lui Oprescu și Firea, gata la anul

Cetateanul.net a informat încă de săptămâna trecută că lucrările se vor finaliza abia la anul, pentru că Primăria Capitalei nu a realizat de la bun început că trebuie mutate firele de înaltă tensiune din zonă. Altfel, podul de 400 de metri peste Dâmbovița este aproape gata, însă dacă treci cu mașina pe el riști să se formeze un arc electric și ”să faci ca Dorel”.

În noiembrie 2016, reprezentanții Primăriei Capitalei, condusă (deja) de Gabriela Firea, spuneau că podul este aproape gata și lucrările se vor finaliza în șase luni. Optimismul debordant de la acea vreme s-a topit însă între timp, iar Firea s-a ferit să mai avanseze un termen pentru punerea în funcțiune. Cu toate acestea, în varii ocazii edilul-șef a lăsat să se înțeleagă că lucrările ar putea fi gata în acest an. E bine, nici poveste!

Acum este oficial: podul neterminat al lui Oprescu și Firea va fi funcțional abia la anul.

LĂSAȚI UN MESAJ

*