PNL, USR şi PMP încearcă trântirea Guvernului Grindeanu

Raluca Țurcan

 

PNL, USR şi PMP s-au aliat pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu. Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a explicat că urmează discuţii şi cu membrii din UDMR, dar şi PSD sau ALDE.

„Semnăturile pentru iniţierea moţiunii au fost depuse şi în acest moment se completează cu susţinerea celor care s-au raliat demersului. Este un semnal încurajator că am lăsat la o parte adversităţile politice, simpatiile şi disputele şi am pus la comun respectarea legii. Nu am discutat cu UDMR pe acest subiect, dar o vom face. Şi vom discuta şi cu oameni de la PSD și ALDE.”
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a explicat că este nevoie de o unitate în faţă PSD:
„Putem stopa acest apetit al PSD de a sfida orice normă. Faptul că au majoritate nu îi îndreptăţeşte să treacă peste proceduri. Credem că orice modificare a legii trebuie să se producă aici la Parlament. Nu spunem că nu are dreptul Guvernul să dea legi, dar ce face acum PSD ni se pare o sfidare fără margini şi ne-am aliniat aici împreună pentru că este nevoie de opoziţie. Această moţiune a fost iniţiată de PNL şi USR. Noi, PMP, susţinem această iniţiativă.”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here