PNL cere demiterea imediată a Prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru

Speranţa Cliseru a demisionat Prefectul Capitalei Speranţa Cliseru violenţele din 10 august

Cresc presiunile asupra primarului general Gabriela Firea, după ce instanța a decis anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a companiilor municipale ale Primăriei Capitalei. Consilierul general din partea PNL, Ciprian Ciucu, a declarat, vineri, că Guvernul trebuie să o demită pe Speranţa Cliseru din funcţia de prefect al Capitalei, deoarece „nu a constatat ilegalitatea delegării serviciilor către companiile municipale înfiinţate ilegal de Gabriela Firea”.

„Se impune demiterea de îndată a Prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru. Guvernul României trebuie să o demită imediat pe Speranţa Clişeru din funcţia de Prefect al Capitalei pentru că a eşuat în a constata ilegalitatea delegării serviciilor către companiile municipale infiinţate ilegal de către Gabriela Firea, cu toate că i s-a ataras repetat atenţia de către opoziţie!”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Ciucu a acuzat că Speranţa Cliseru a fost angajată pentru a lucra în interesul primarului general Gabriela Firea.

„Speranţa Clişeru este omul de casă al familiei Firea-Pandele, a dat concurs si a fost angajată la PMB pe o funcţie publică tocmai pentru a putea fi delegată, din funcţia publică, în funcţia de Prefect al Capitalei! Nu avem încredere că (1) Speranţa Clişeru acţionează cu integritate, (2) efectuează cu bună-credinţă controlul legal al actelor Primpriei Capitalei, (3) îşi exercită funcţia în interesul cetăţenilor şi al Guvernului!”, a adăugat Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here