PMP Sector 3: urmăritul penal Negoiță și-a lansat candidatura în aplauzele condamnatului Dragnea

scrumbia lui Robert Negoiță Negoiță a cheltuit banii de învățământ Robert Negoiță vrea aqua parc

Conducerea PMP Sector 3 a ironizat miercuri modul în care primarul în exerciţiu Robert Negoiţă şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat.

„Ieri, 10 mai 2016, PSD-iștii din București s-au strâns cu mic, cu mare, pentru a-l aplauda pe unul dintre principalii urmăriți penali al partidului, pe candidatul penal Robert Negoiță. Zicala <trăim în România și asta ne ocupă tot timpul> se potrivește de minune în cazul acestui eveniment. Nicăieri în această lume nu există un președinte de partid condamnat, dar în România nu doar că există, el chiar se mândrește cu acest lucru. Primul condamnat al PSD-ului, Liviu Dragnea a participat ieri la evenimentul de lansare al urmăritului penal Negoiță pentru a-i ura succes. O urare de la un condamnat către un urmărit penal. Mai mult, la eveniment a participat și fostul  <Prim Urmărit Penal al PSD-ului>, Victor Ponta, care a venit personal să îi mulțumească pentru susținerea din trecut”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de PMP Sector 3.

Criticile la adresa lui Robert Negoiţă continuă, cei de la PMP spunând că principalul subiect al programului acestuia este corupția. „Dosarele liderilor PSD conțin mii de pagini în care sunt detaliate fapte de corupție. De exemplu, actualul primar al Sectorului 3, în afara faptului că este urmărit penal pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată, el este vedeta Raportului Curții de Conturi a României. 84 de pagini din acest raport sunt doar despre Sectorul 3 și nereguli petrecute în mandatul primarului penal Negoiță”, se arată în comunicatul citat.

Colaborarea PSD-PNL continuă în sectorul 3

Negoiță
Cristian Petrescu denunță prietenia USL din sectorul 3

Conducerea PMP Sector 3 remarcă faptul că de la evenimentul desfăşurat la Rin Grand Hotel, proprietatea lui Robert Negoiţă, au lipsit „aliații” din PNL în frunte cu viceprimarul „mincinos” Tudorache. Ţin să le reamintesc cetățenilor că la nivelul Sectorului 3, alianța dintre PNL și PSD  rezistă și în ziua de azi. Chiar și actualul candidat al PNL, doamna Cristina Pocora, adusă tocmai din orașul Ţăndărei pentru a candida la Sectorul 3, a fost foarte apropiată de Partidul penalilor, PSD, în alianța USL Le reamintesc tuturor cetățenilor faptele penale comise de liderii PSD: președintele PSD, Liviu Dragnea: condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul referendumului; fostul președinte al PSD, Victor Ponta: urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni),  complicitate la evaziune fiscală în formă continuată, spălare de bani; primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă: urmărit penal pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Dacă locuitorii Sectorului 3 vor să scape de acești penali trebuie să-l voteze pe Cristi!”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele PMP Bucureşti, Cristian Petrescu, candidat la Primăria Sectorului 3.

LĂSAȚI UN MESAJ