Plecat din ţară de Ziua Naţională, Raed Arafat, decorat de Klaus Iohannis

cutremur de 5,8
Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu ordinul „Steaua României” în grad de „Cavaler”.

CITEŞTE ŞI: Arafat bagă iar spaima în oameni: Românii trebuie să fie pregătiţi pentru blackout! A ordonat controale

Printr-un mesaj postat pe Facebook, Arafat își exprimă gratitudinea pentru gestul făcut de șeful statului.

„Am fost extrem de onorat și emotionat să primesc astăzi decorația Steaua României în grad de Cavaler, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional. Totodată, vreau să adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!”, a scris pe Facebook Raed Arafat.

Plecat din România

În altă ordine de idei, șeful DSU anunță că a părăsit România chiar de Ziua Națională. Într-o altă postare, Raed Arafat arată că „astăzi și mâine mă voi afla la Brussels pentru a participa la întâlnirea responsabililor pe problema situațiilor de urgență din țările aliate și partenere NATO”. „Gândul meu însă este alături de România și de toți românii care sărbătoresc Ziua Națională a țării noastre. Este ziua tuturor Românilor indiferent unde s-ar afla! La Mulți Ani România! La Mulți Ani Romani!” – Raed Arafat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here