Platforma unde românii se pot programa pentru vaccinare a avut azi probleme tehnice

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare spune că, în ziua în care a început etapa a 3-a de vaccinare, platforma unde românii se pot programa a avut probleme tehnice. Ea funcționează cu sincope, dar STS lucrează intens pentru remediere.

„Sunt înscrise 77.000 de persoane… Este un lucru pe care l-am anticipat și care a fost anunțat în mod oficial pe site-ul platformei. E posibil să apară întârzieri în funcționlitatea platformei,. Având în vedere că se lucrează pe o platformă aflată în producție, există riscul să apară aceste sincope în funcționare. Din acest motiv se lucrează în etape, potrivit digi24.ro

Vă asigur că STS lucrează aproape non-stop pentru a asigura fluența. Cu siguranță, va apărea un mesaj pe platforma în momentul în care se vor finaliza toate procedurile operaționale

La acest moment este posibil să apară aceste disfuncționalități pentru că se lucrează pe o platformă aflată în producție, accesată de zeci de mii de utilizatori”, a spus Valeriu Gheorghiță.

41.145 persoane programate la centrele unde mai erau locuri libere.

Pe 15 martie, până la ora 12:30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele unde mai erau locuri libere. Până la ora 12:30 s-au deschis liste de așteptare pentru 30 județe unde s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare.

Cât vor fi deschise listele de așteptare

Listele de așteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare.

În cursul zilei de 15 martie, până la ora 12:30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere. Până la ora 12:30 s-au deschis liste de așteptare pentru 30 județe pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here