Pitești: Tudor Pendiuc şi-a reluat atribuţiile de primar

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, şi-a reluat activitatea. Edilul a avut deja o primă şedinţă cu directorii instituţiilor subordonate primăriei, nu la biroul din incinta instituţiei, ci într-un spaţiu de la Casa Cărţii, scrie adevarul.ro.

Tudor Pendiuc„Domnul primar a revenit în activitate, de săptămâna aceasta”, a confirmat viceprimarul Cornel Ionică.

Cu toate că şi-a reluat activitatea de primar, Tudor Pendiuc nu are voie să ia legătura cu unii directori de servicii din cadrul Primăriei Piteşti şi nici cu acei consilieri locali care sunt martori în dosarul „Publitrans”, dosar în care Tudor Pendiuc a fost trimis în judecată, motiv pentru care nici nu poate să-şi desfăşoare activitatea în biroul de la Primărie.

Tudor Pendiuc, primarul Municipiului Piteşti este trimis în judecată, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată. Faptele la care se referă procurorii vizează încheierea, executarea şi prelungirea contractului de asociere în participaţiune între societatea Consiliului Local Piteşti, Publitrans 2000 S.A. şi societăţile comerciale private CNCD şi Girexim Universal S.A, asociere care ar fi prejudiciat bugetului local al Municipiului Piteşti cu 6,3 milioane euro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here