Pistă de bob spectaculoasă în cel mai nou Parc de Aventură din țară

Un bob suspendat spectaculos va fi amenajat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele, din Galați. Vor fi montate două instalații tip alpine coaster (bob vară/iarnă). Una dintre ele va fi unică în țară, deoarece coborârea va fi realizată doar cu ajutorul gravitației.

 „Vom oferi o nouă experiență de neuitat în Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele. Astfel, pe lângă traseele de aventură și tiroliene, vom amenaja și celebrul bob suspendat, o atracție spectaculoasă în materie de adrenalină, distracție și relaxare în aer liber. Ne dorim să avem cea mai lungă pistă de bob suspendat din țară, însă lungimea exactă va fi stabilită după realizarea studiului de fezabilitate. Vor fi montate instalații tip alpine coaster, una dintre ele fiind unică în țară, coborârea fiind realizată doar cu ajutorul gravitației, în timp ce cealaltă va pune accent pe adrenalină, cu numeroase curbe, trasee printre copaci și prin tuneluri amenajate sub cota terenului. Suntem bucuroși să aducem  și la Galați această inovație din industria parcurilor de aventură și sunt sigur că bobul suspendat din Parcul de Aventură va fi una dintre cele mai apreciate atracții din regiune”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

De asemenea, în cadrul acestei investiții, vor fi amenajate și piste de biciclete, cu diferite grade de dificultate, pe o lungime de cel puțin 5 kilometri. Procedurile de achiziție publică pentru realizarea studiului de fezabilitate au fost demarate deja.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.