Piedone a dăruit flori doamnelor și domnișoarelor din Sectorul 5

Piedone

Doamnele și domnișoarele din Sectorul 5 al Capitalei au primit flori și gânduri bune, cu ocazia zilei de 1 Martie, de la Cristian Popescu Piedone, cel de care se leagă toate speranțele locuitorilor din cel mai defavorizat sector al Capitalei.

Prezent printre oameni, în piețe, pe străzi și în parcuri, Piedone a oferit flori, a adus zâmbete pe fețele bucureștenilor și s-a angajat să elimine incompetența și nepăsarea din administrația publică a sectorului 5.

Pentru Mărțișor, Piedone a ales lalelele, opțiuni ideale pentru a transmite aprecierea pentru eleganță, grația și diplomația unei persoane.

Piedone, către locuitorii Sectorului 5: „În trei luni începem treaba!”

Gestul fostului primar al Sectorului 4 a fost foarte bine primit atât de doamne și domnișoare, cât și de domni, care au vrut să aibă o amintire neprețuită, mulți fotografiindu-se cu fostul edil. Oamenii au profitat de vremea frumoasă de afară pentru a sta de vorbă cu Cristian Popescu Piedone.

Refuzând să vorbească despre apropiata campanie electorală, Piedone a declarat doar că „în trei luni începem treaba! Cinciul (sectorul 5) nu va mai fi niciodată a cincea roată la căruța Bucureștiului. Va fi prima”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here