luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPiedone, atac dur împotriva lui Nicușor Dan: „Păcăliciule, încep să apară nenorocirile...

Piedone, atac dur împotriva lui Nicușor Dan: „Păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai vomitat în campania electorală!”

-

Primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone l-a atacat dur pe primarul general Nicușor Dan, după ce furtuna de miercuri, din Capitală, a pus la pământ schelele de pe un șantier din sectorul 5, sistat de edilul Capitalei. Schelele s-au prăbușit peste mașinile oamenilor, existând riscul să facă și victime omenești.

În urmă cu 3 ani, Nicușor Dan anunțase că Primăria Capitalei construieşte în zona Lira-Sebastian, din sectorul 5, un complex de servicii sociale care va include şi cea mai mare Bancă de Alimente realizată de o autoritate publică din România.

Primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone îl acuză pe Nicușor Dan că i-a mințit pe bucureșteni pentru a le câștiga voturile. Potrivit acestuia, lucrările au fost sistate, după ce Primăria Capitalei nu a mai finanțat proiectul. Iar acum, schelele s-au prăbușit, fiind la un pas să producă victime omenești.

„Sifon, recepție!
Sifonarule, păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai mestecat și le-ai vomitat peste oameni, în campania electorală!
Că ți-ai păcălit aplaudacii electorali din cartierele de nord… nici în cot nu mă doare! Să se spele și să se șteargă cu tine pe unde vor!
Că le-ai promis, ca mincinosul, bunăstare și confort, iar acum le-ai blocat corporatiștilor din nord șantierul tramvaiului mult așteptat, iar nu îmi pasă!

Vă scuipați, vă îmbrățișați, casta voastră, tradiția voastră!
Sifonarule, sunt nervos însă că lenea, minciunile și habarnismul tău nenorocește comunitatea noastră din Sectorul 5!

Bă’, mincinosule!
Ba’, păcăliciule!
Ba’, habarnistule!
Cât să te mai suportăm, ba’????

Acum trei ani, leneșule habarnist, ai început un centru pentru persoane cu probleme sociale, banca de alimente și alte minciuni… tocmai la noi în Sectorul 5.
Te-ai pozat cu șantierul, te-ai lăudat electoral că îl faci boboc, fix ca în proiect, și nu l-ai mai finanțat, LOAZĂ!

Astăzi, mârșăvia ta ordinară s-a descompus, a strivit mașini și a provocat suferință în comunitatea noastră, păcăliciule!

Bă’, mincinosule! Bă’, papagal vopsit! Bă, circarule! Mi-e silă de tine! Nu îți mai bate joc de oameni, habarnistule! Nu îți mai bate joc!
Mâine, poimâine va veni toamna, sifonarule!
Din octombrie… VOM fi cu ochii pe tine!
Râzi fals, imaculatule!
Din octombrie însă… ia-ți batiste, că vei avea mare nevoie!
Promit!

Patru ani ai nenorocit Bucureștiul și ai păcălit oamenii buni!
De fanii tăi nu îmi pasă! Nu dau un PET gol pe ei!!!
Dar oamenii buni, păcăliciule,
PROMIT că NU îi vei mai păcăli încă patru ani!
NU!

Sifonarule, te VOM face să plătești pentru toată nemernicia, pentru toată nesimțirea, pentru toată lenea și pentru toată minciuna!
Până în octombrie… TE dăm în judecată! Și îți cerem să plătești tot ce ai nenorocit!”, a scris pe Facebook primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...