Piedone, amenzi pe bandă rulantă pentru Nicușor Dan: Faceți jocuri politice în continuare! Singurii care pierd sunt cetățenii

Piedone, Sectorul 5

Primarul umanist al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, se ia de Nicușor Dan. Edilul a anunțat că a început să dea amenzi Primăriei Capitalei pentru că igienizează terenurile virane și nu asfaltează străzile din Sectorul 5 pe care le administrează.

Piedone i-a reamintit primarului general că încă de anul trecut a solicitat Primăriei Capitalei să îi fie cedate aceste străzi și porțiuni pentru a le salubriza și a le asigura utilitățile și a le aduce în secolul XXI. Nicușor Dan a ignorat solicitarea și i-a uitat pe bucureștenii care locuiesc în aceste zone insalubre.

Pentru a arăta că nu glumește, Piedone a amendat Administrația Cimitirelor, ALPAB și Administrația Străzilor pentru starea în care se găsesc cele 375 de străzi și intrări din Sectorul 5 aflate în administrarea directă a Primăriei Capitalei.

El spune că dacă până la sfârșitul lunii aceste străzi din Sectorul 5 nu îi vor fi cedate va manifesta în fața Primăriei Capitalei alături de oamenii din sectorului în care este primar și pe care nu îi poate ajuta.

„Bucureștiul nimănui! Exista! Il vezi, îl pășești, îl plătești TU Cetățene! Aici in 5, și-n multe locuri din oraș, exista Bucureștiul din acte, Bucureștiul politic, Bucureștiul neadministrat, uitat, nematurat, ingalat, sălbatic! NOI, Comunitatea din 5, vrem ceea ce ne aparține! Dați-Ne pământul înapoi!!!

Peste 375 de străzi sunt in Sectorul NOSTRU, dar in acte va aparțin VOUĂ!!!

Nu pot cheltui un ban pentru ele, pentru cetățenii care le folosesc! Ca dacă as face-o… ar fi ilegal, știti bine! Și V-ați bucura pentru răul meu…

Culise politice și consilieri generali rau-voitori, indolenți și habarnisti au dat pământul comunităților locale in administrarea primăriei mari! Sa aibă pământ primarul cel mare! Sa sape și x, sa mănânce și y, sa pună o zambila unul, altul sa dea o coasa, ori sa ude la furtun, sa schimbe o bordura, sa dea o vopsea grabita și-n final sa mănânce cine trebuie! Ca politica… are artiștii ei!

Mai costumarilor vremelnici: Administrați străzi ca-n 1907! Caldarâm, mai! Da, da! In 2022, cetățenilor care V-AU ales VOI le administrați noroaie, bolovani, praf, bălți, nesimțire!!!

Așa ca: N-am vrut sa VA deranjez, domnule Dan! Fiecare muncim cum credem ca e bine…

Asta vara însă, știti bine, loazele m-au înjurat ca nu ud iarba de pe 13 Septembrie și etc! Pe unii ii cunosti, alții sunt artisti anonimi de Facebook cu loc de munca prin primarii, ministere, direcții bine plătite!

Domnule primar general Dan… mi-ati dovedit ca n-aveti respect pentru comunitatea Sectorului 5! Și-mi motivez acuzația, desigur.

Intr-un an și ceva n-ati trecut pe la primăria oamenilor de aici, n-ați telefonat, n-ati ajutat, n-ati fost prin cartierele noastre! Sa știti c-am mai făcut una, alta… Dacă vreți sa vedeți cum ne gospodărim… vizitati-ne! Chiar și neanunțat! Cât ma privește, va anunț de pe acum: Dacă nu ma găsiți la birou, clar sunt prin Sector!

Sa revenim: M-am saturat de aroganta DVS, de letargia DVS. domnule Dan! M-am saturat fix ca de majoritatea aia fâșneață de consilieri generali care împiedica zilnic dezvoltarea Bucureștiului! In clipul postat, VA arat, domnule Dan, ca administrația DVS. își bate joc de comunitatea NOASTRA!

Din cauza asta, din cauza ca VA bateți joc de sute de mii de contribuabili, din cauza ca pământul pe care ni l-ați luat abuziv este neîngrijit, dar mai ales pentru ca ignoranta DVS. ne enervează mereu și mereu… ASTĂZI V-AM AMENDAT!

Lenea unora dintre instituțiile subordonate dumneavoastra… costa, domnule primar Dan!

DOUA MILIARDE DE LEI VECHI VOR TREBUI SA PLĂTEASCĂ INSTITUȚIILE CARE ÎSI BAT JOC DE CETĂȚENII SECTORULUI 5!

ȘI VA ȚINEM AȘA PANA CÂND VEȚI ÎNȚELEGE CA BUCUREȘTIUL ESTE AL CETĂȚEANULUI, NU AL POLITICIENILOR, NU AL DUMNEAVOASTRA, NU AL CONSILIERILOR GENERALI, NU AL PARTIDELOR POLITICE!!! SPER CA SUNT CLAR!

Domnule Dan, dati-NE înapoi tot pământul in acte, așa cum instituția pe care o conduceti NI l-a luat! Dati-NE partea de Sector pe care Primăria Capitalei NE-a luat-o abuziv, fără referendum! Lasati-ma, domnule, sa ma ocup de comunitatea care m-a ales!

Politica eu nu fac! Nu ma place nici PNL, nici PSD, nici cei cu care ați fost, candva, dumneavoastra, nici cei pe care-i slaviti acum! Partidul meu este Cetățeanul! Eu… umanist! (PU SL! Partidul Umanist – Social Liberal)!

Voiam sa nu VA spun, dar… treaca: Domnule… in lumea MEA administratia se face altfel! Cu pași mulți, cu ascultare, cu implicare, cu agitatie, cu scuze chiar! Dar cu multă, multă munca, domnule!

In lumea mea, in capul meu, in filosofia mea… doar cetățeanul conteaza! Așa ca… dați-NE pământul înapoi! Ca NOI, aici, avem o vorba: Încercam sa facem imposibilul… posibil”, a scris Piedone pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here