Peste 100 de români blocaţi pe Aeroportul din Amman: MAE intervine

Un grup format din 100 de români este blocat miercuri pe un aeroport din Amman (Iordania), a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

CITEŞTE ŞI: MAE, reacție în urma plicurilor suspecte de la Ambasada Ucrainei: Intolerabilă orice formă de amenințare teroristă

Potrivit MAE, românii sunt blocați pe pe Aeroportul Internațional „Queen Alia” din Amman „pe fondul anulării unor zboruri spre România, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile”.

Cazaţi la hotel

Potrivit datelor comunicate de Ambasada României în Regatul Haşemit al Iordaniei, reprezentanți ai companiei aeriene au oferit alternative până la plecarea către România – cazare la hotel până la următoarea cursă aeriană disponibilă sau sprijin pentru identificarea unor alte rute de deplasare către țară.

„MAE, prin misiunea diplomatică română din Amman, menține contactul cu cetățenii români, precum și cu compania aeriană și cu autoritățile iordaniene competente, până la soluționarea acestei situații și întoarcerea cetățenilor români în siguranță în România”, se mai arată în comunicat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here