Peste 100 de blocuri din București, fără căldură și apă caldă

RADET începe probele la cald

apă caldăPeste 100 de blocuri şi case din Capitală au rămas fără căldură şi apă caldă, unele de joi dimineaţă, iar cele mai multe vor fi astfel până vineri seară, din cauza unei avarii la reţeaua RADET, a anunțat regia.

„Urmare a unei avarii survenite pe reţeaua termică primară aferentă CET Sud, RADET întampină dificultăţi pentru a se asigura furnizarea apei calde de consum si încălzirii pe aria Sectorului 2, Sectorului 3 şi parţial Sectoarele 4, 5. Echipele de intervenţie depun toate eforturile pentru normalizarea situaţiei în cel mai scurt timp”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul RADET.

CET Sud asigură căldură și apă caldă pentru următoarele zone: Colentina, Doamna Ghica, Moşilor, Fundeni, Ştefan cel Mare (între Obor şi Spitalul Colentina), Dorobanţi, Perla, Beller, Aviaţiei, Pantelimon, Iancului, Mihai Bravu, Socului, Theodor Pallady, Camil Ressu, Basarabia, Căţelu, Labirint, Foişor, Decebal-Unirii (până la magazinul Unirea), Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea cel Mare şi Calea Vitan.

Potrivit anunţului RADET, căldura şi apa caldă au fost oprite, de joi, la ora 9.00, în 119 imobile. Printre acestea din urmă se numără Spitalul de Copii „Victor Gomoiu”. Alte 99 de imobile, care nu mai au căldură şi apă caldă de la ora 17,20, nu vor fi încălzite până vineri, la ora 20.00.

Furnizarea agentului termic a mai fost oprită joi, toată ziua, şi în alte 37 de imobile, printre care Palatul Copiilor. În zona Titan – Piața Miniș apa caldă a revenit la robinete în cursul dimineții de vineri.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Este consecinta nereabilitarii la timp a sistemelor centralizate.Care au mai ramas,functioneaza la limita sigurantei tehnice si cu mari pierderi.Pierderi care se remediaza ad-hoc prin metoda balbaielii succesive!Pana cand nu se va aborda aceasta problema ca fiind de importanta nationala,vor fi din ce in ce mai multe intreruperi.Primariile au folosit bani cu prioritate in cosmetizari de strazi,si alte activitati din care au iesit comisioane pentru unii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.