Percheziţii la Garda Forestieră Braşov într-un dosar de abuz în serviciu

Percheziţii la Garda Forestieră Braşov într-un dosar de abuz în serviciu.
Sursa: Google

Poliţiştii braşoveni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, efectuează mai multe percheziţii în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals. Vizată este Garda Forestieră Braşov.

Potrivit poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 1.000.000 lei. Cu ocazia efectuării percheziţiilor se vor ridica mai multe documente.

„În această dimineaţă (marţi dimineaţa n.r.), poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează trei percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Braşov şi Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals. Prejudiciul estimat în cauză se ridică la valoarea de aproximativ 1.000.000 lei”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ