Primăria Târgu Jiu îl mută pe alt post pe directorul căruia i se făcea pedichiura în birou

pedichiura în birou

Primăria Târgu-Jiu a dispus miercuri detaşarea şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, la patru luni după ce a apărut într-o fotografie în timp ce femeia de serviciu îi face pedichiura în birou.

La solicitarea Comisiei de Disciplină, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a decis ca Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, să fie detaşat ca adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială (DPS), până la finalizarea cercetării disciplinare care a început anul trecut în cazul său, după apariţia unei fotografii în care pare că o subordonată îi face pedichiura în birou.

„Schimbarea domnului Rotaru este determinată de acel referat al Comisiei de Disciplină, îmi solicită ca primar să găsesc o soluţie, pe o perioadă de timp, să-l mut într-o altă structură a Primăriei municipiului Târgu-Jiu, tocmai determinat de faptul că se face o analiză a comisiei de disciplină şi la ultimele solicitări o parte dintre angajaţii Direcţiei de Patrimoniu nu s-au prezentat la audieri. Încă nu s-a dat o soluţie. Comisia şi-a luat măsurile de precauţie. Angajaţii vor merge la Comisia de Disciplină, cei care nu au fost până acum şi vor declara ce consideră că s-a petrecut. Am ţinut cont de acel referat şi am luat această măsură. Comisia de Disciplină este independentă”, a declarat miercuri Marcel Romanescu.

Directorul cu pedichiura în birou și-a recunoscut fapta

În momentul în care fotografia în care lui Rotaru pare că femeia de serviciu îi face pedichiura în birou, a fost postată pe Facebook, acesta a spus că poza ar fi fost făcută în urmă cu doi ani, când a avut o luxaţie la un picior. Azi a recunoscut fapta şi este pregătit să lucreze şi pe postul de adjunct la o altă direcţie.

”Am fost detaşat. Acum lucrez la Direcţia de Protecţie Socială, unde sunt director adjunct. Este o decizie pe care trebuie să o respect şi cu asta am spus totul. Nu ştiu cine va fi în locul meu şi nici nu mă interesează. Am aici altă fişă, alte atribuţiuni, respect fişa postului. Deja sunt la birou. Am condus o primărie 13 ani şi cred că am destulă experienţă ca să pot să îmi desfăşor activitatea aşa cum trebuie. Am avut atunci nenorocita aceea de greşeală, mi-am regretat-o, am recunoscut-o, mi-am cerut scuze. În rest, profesional nu a avut ce să-mi găsească nimeni, nicio problemă şi nu o să găsească niciodată. Când se va încheia cercetarea, atunci o să vedem”, a declarat pentru Mediafax Marian Rotaru, fostul şef al Direcţiei Publice de Patrimoniu.

Înainte de a fi director în cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru a fost primarul comunei Leleşti, din judeţul Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

*