Pe 1 ianuarie încep să circule Trenurile Zăpezii. Ce reduceri ai pe Valea Prahovei sau Vatra Dornei

ora oficială de vară Trenurile Zăpezii

Din prima zi a noului an, CFR Călători introduce în circulație Trenurile Zăpezii 2018, la care se aplică reduceri tarifare atractive la garniturile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Trenurile Zăpezii vor circula până pe 28 februarie. Reducerile se acordă astfel:

  • 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț.
  • 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal  preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa  –  Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de  60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin față de tariful întreg, pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de  50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin față de tariful întreg.

Biletele la preţ redus se pot achiziționa:

  • Online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • De la automatele XsellKiosk din gări;
  • De la automatele ZebraPay;
  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;

·                      De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here