Patrianu Daniel n-a declarat banii câștigați la jocuri de noroc

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către Patrianu DANIEL a infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în cuantum de 142.617 lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice.

Patrianu DANIEL are statut de funcționar public cu statut special – Șef serviciu la Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale din cadrul  Ministerului Afacerilor Interne.

Încă cinci

Agenția Națională de Integritate a constatat indicii referitoare la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații sau existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate din jocuri de noroc, în cazul încă cinci foști sau actuali funcționari publici cu statut special, după cum urmează:

Bărdan Sorin, funcționar public cu statut special (polițist) în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

Nicola Silviu–Costinel, funcționar public cu statut special – inspector de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Epure Eliodor-Ion, funcționar public cu statut special – agent șef de poliție în cadrul Formațiunii Rutiere a Poliției orașului Pantelimon – I.P.J. Ilfov.

Bogdan Ion, fost funcționar public cu statut special cu funcție de conducere (director) în cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Centrul de Formare Inițială.

Floriștean Adrian, funcționar public cu statut special (agent de poliție) în cadrul Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetul Marmației.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here