Partidul lui Onțanu a anunțat cine intră în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 5

Liderul Partidului ADER, Neculai Onțanu, a anunțat, în cadrul ședinței Filialei Sectorului 5 al Partidului ADER, că formațiunea politică și-a desemnat candidatul pentru cursa pivind alegerea primarului sectorului 5 al Capitalei: Gigi Petroiu, fost militar de carieră și locuitor al sectorului 5 al Capitalei.

Gigi Petroiu- presedinte ADER Sector 5

În discursul său, Președintele Neculai Onțanu a subliniat faptul că sectorul 5, a fost sărăcit de proasta administrare a guvernărilor PSD- iste, dar are un mare potențial pe care tânăra echipă a Partidului ADER din sectorul 5 îl poate valorifica. “Este necesar să facem un Program de revitalizare pe care să-l punem în aplicare imediat ce administrația Sectorului 5 va fi preluată de ADER”, a declarat Neculai Onțanu.

Președintele ADER a făcut un apel către Organizația ADER a Sectorului 5 să fie deschiși și să primească alături de ei pe acei membrii PSD care sunt de bună credință, cinstiți și onești, care doresc să vină la ADER. Și sunt tot mai mulți în toată țara cei care doresc să vină în ADER. Președintele Organizației Sector 5, domnul Gigi Petroiu a prezentat în cadrul Conferinței o evaluare a situației economice, politice și sociale din sectorul 5, sector din inima Capitalei care era cândva simbolul României

Acesta a expus problemele cu care se confruntă acest sector:

-Situația școlilor: majoritatea sunt construite în urma cu 40-50 de ani, ele fiind într-o stare avansată de degradare. Puținele școli care au fost “reabilitate” pe hârtie de primarii PSD, care conduc de peste 18 ani sectorul, au fost doar igienizate sumar, fără o minimă consolidare, și nu dețin autorizație de securitate la incendiu- viața copiilor fiind pusă în pericol. Președintele Organizației Sectorului 5 a menționat și faptul că în mai multe zone din sectorul 5 nu există unități școlare așa cum este în cartierul Rahova.

-Reabilitarea străzilor este o necunoscută pentru primarii PSD care au administrat Sectorul 5 al capitalei de peste 18 ani: arterele au fost date la Primăria Capitalei, pe motiv ca sectorul 5 nu are bani! Bani sunt, dar nu s-a găsit primarul gospodar care să toarne asfalt.

-Locuitorii sectorului 5 trăiesc ca la țară, dar plătesc impozite de București! In Sectorul 5 al Capitalei încă mai sunt 31 de străzi de pamânt.

-Parcurile din Sectorul 5 nu sunt întreținute corespunzător. Sunt cartiere cu mii de tineri care nu au unde să-si plimbe copiii și să-i scoată la joacă, așa cum este cartierul Comfort Urban și multe altele. Puținele locuri de joacă existente în sectorul 5 sunt într-o stare avansată de deteriorare și de-aici până la un accident cu urmări grave fiind doar un pas.

-Nu se asigură paza și supravegherea video în parcuri, gunoaiele sufocă mai multe zone!

-În ultimii doi ani, în sectorul 5 a apărut o nouă groapă de gunoi în Rahova. Trebuie atrasă atenția autorităților să ia măsuri de urgență, pentru că există riscul ca mii de oameni să se îmbolnăveasca!

-De peste 10 ani, primăria sectorului 5 nu a fost în stare să măture sectorul și să adune gunoaiele.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here