Părintele Calistrat a intrat în gura Anei Maria Prodan: Rușine BOR că permite unor asemenea „preoți” să vorbească în acest hal!

Părintele Calistrat
Părintele Calistrat

Anamaria Prodan îi atacă dur pe preotul Calistrat, care a criticat bătaia dintre ea și fostul ei soț. Dacă preptul crede că Anamaria își face mama de rușine, Prodanca spune că un asemenea om nu are ce căuta în biserică.

CITEŞTE ŞI: Părintele Calistrat, despre ploile abundente din România: „Oamenii sunt de vină”

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dânsa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat.”, a ținut să spună Părintele Calistrat, la România TV.

Anamaria Prodan a luat rapid foc

„Rușine Bisericii Ortodoxe Române că permite unor asemenea „preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă. Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin alta, întrețin relații sexuale cu minorii și ne dau nouă lecții de educație. Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în televiziunea mondenă, nu în biserică. Acest preot la cum vorbește, nu este departe de iad… preoții cu har stau în chilii și se roagă, nu fac monolog la tv pe subiecte mondene.”, a scris Anamaria Prodan, vizibil nervoasă, pe rețelele de socializare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here