Parcurile și locurile de joacă din sectorul 4, închise în perioada stării de urgență

sectorul 4

Sectorul 4 a luat decizia interzicerii accesului publicului în toate spațiile publice și de relaxare de pe raza sectorului, având în vedere numărul mare de oameni care zilele trecute nu au respectat recomandările autorităților în privința distanțării sociale.

Decizia autorității locale privește atât parcurile pe care le are în administrare (Parcul Lumea Copiior și Parcul Orășelul Copiilor), cât și cele aproximativ 250 de locuri de joacă pentru copii aflate în vecinătatea blocurilor de locuințe, precum și spațiile de relaxare destinate oamenilor de vârsta a treia (foișoarele și locurile de fitness în aer liber).

Măsura închiderii parcurilor și a locurilor de joacă va rămâne valabilă pe întreaga perioadă în care România se va afla în stare de urgență pentru o gestionare mai bună a situației generate de noul coronavirus.

„În aceste condiții, rugăm cetățenii să respecte cu strictețe recomandările autorităților medicale și de ordine publică și să limiteze la maximum posibil deplasările care pot fi amânate.
Reamintim faptul că potrivit ordonanței militare nr. 2/2020, începând de astăzi, de la ora 22.00, deplasările în afara domiciliului/rezidenței vor fi interzise pe timpul nopții și restricționate în timpul zilei pentru persoanele care nu au un motiv întemeiat pentru a-și părăsi gospodăria”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here