Parcul „Vasile Dumitrescu”, din Sectorul 5, a fost modernizat

FOTO: Primăria Sectorului 5
FOTO: Primăria Sectorului 5

Copiii din Sectorul 5 se pot bucura de încă un parc modernizat. Primăria Sectorului 5 anunță inaugurarea parcului „Vasile Dumitrescu” (Dunavăț).

„Vacanța de vară este cel mai bun prilej de bucurie pentru copii, însă când aceștia primesc și un nou loc de joacă fericirea este și mai mare. Ne-am propus să îi surprindem pe cei mici, astfel că astăzi am inaugurat noul parc “Vasile Dumitrescu” (Dunavăț) situat pe strada omonimă, la numărul 54.

Parcul a fost reamenajat integral cu loc de joacă pentru copii – dotat cu suprafață antitraumă, aparate de joacă moderne și sigure, inclusiv pentru bebeluși. Totodată, au fost refăcute aleile interioare cu pavaj multicolor și s-a montat mobilier urban nou, pentru a asigura confortul vizitatorilor.

Având în vedere faptul că dorim să beneficiem de umbră în zilele calde, am suplimentat numărul arborilor plantați și am adăugat plante perene pentru a crea un impact vizual deosebit. De asemenea, spațiul verde a fost delimitat printr-un zid de sprijin ornamental având funcție dublă, atât de a împiedica scurgerile de pământ când plouă, cât și de a fi folosit ca loc de odihnă pentru vizitatori.

Nu au fost uitați nici iubitorii de animale de companie, cărora le-a fost pusă la dispoziție o suprafață destul de generoasă pentru ca acestea să poată alerga în voie. Distracție plăcută, tuturor!”, transmite Primăria Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here