Parcul Giulești, de la maidanul plin de gunoaie, la locul cu spații de joacă și terenuri de sport

Parcul Giulești, din sectorul 6 al Capitalei, a renăscut după ce a fost reabilitat complet de autorități. La inaugrarea oficială au parcipat foștii fotbaliști ai Stelei Iulian Miu și Nana Falemi.

Maidanul pe care iarba uitase să mai crească, unde copiii băteau mingea printre gunoaie, a devenit în această toamnă o oază de verdeață, datorită unor lucrări realizate într-un timp record, potrivit Adevărul.

Aleile au fost retrasate, băncile au fost schimbate iar gazonul este proaspăt tuns

Acum, bucureștenii care locuiesc în zonă au la dispoziție, pe lângă spațiul verde o serie întreagă de facilități: terenuri de minifotbal, tenis de câmp, tenis de masă, numeroase spații de joacă pentru copii, un foișor de șah, locuri special amenajate pentru câini de mari și mici dimensiuni.

Odată cu reamanejarea, Parcul Giulești a fost redenumit  Parcul Marin Preda. Parcul a fost inaugurat sâmbătă. Alături de primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, au fost prezenți și foștii fotbaliști ai Stelei Nana Falemi și Iulian Miu.

Cei doi au gost gazdele unui concurs pentru cei mici organizat pe miniterenul de fotbal. Cei care au nimerit bara, au primit câte um mingie cu autograf de la cele două foste glorii ale Stelei.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here