Pacifista Dăncilă se ia în piept cu USR-ul

Pacifista Dăncilă se ia în piept cu USR-ul
Foto: Europa FM

Viorica Dăncilă și-a îndemnat pesediștii să nu dea nici un pas înapoi în fața USR-ului. Pacifista Dăncilă se ia în piept cu USR-ul.

Prezentă astăzi la Târgu Mureș, unde a participat la conferința de alegeri a noii conduceri a filialei PSD Mureș, Viorica Dăncilă a aflat că adversarii politici i-au organizat un comitet de primire la Sibiu, comitet care o va întâmpina nu cu pâinea și sarea tradiționale ci cu huiduieli.

Pacifista Dăncilă se ia în piept cu USR-ul, căruia îi transmite că PSD este ”de neclintit”

Femeie bărbată, Dăncilă nu s-a speriat ci a ieșit la atac împotriva USR înainte de a-și delecta urechile cu țâpuriturile pregătite pentru ea de sibieni.

”Am văzut un partid care ne propune să trăim în grupuri, tot ce nu se potrivește poporului român. Un partid care urăște, urăște foarte mult. Ura provoacă ură și nu putem accepta să facem din ură deviza noastră națională.

Mihai Fifor îmi zicea că la Sibiu ne așteptă 100 de cetățeni nu cu intenții bune, cu țipete, jigniri, cuvinte urâte. Nu ne este teamă, știu că în spatele nostru sunt oameni care procedează altfel și înțeleg că regulile într-o țară nu se fac prin violență.

Vă garantez că suntem de neclintit, nu ne este teamă, nu vom face niciun pas înapoi. Vom ridica din fața noastră orice obstacol. Un pas înapoi al nostru e un pas înainte al altora.
Nu spun că am avut o guvernare perfectă, nu am această aroganță, dar am avut o guvernare eficientă. Să fiți mândri că sunteti social-democrați și români!”, și-a îmbărbătat Dăncilă oștirea pesedistă.

Iohannis, avertizat că trebuie să semneze repede pentru noii miniștri

Viorica Dăncilă și-a continuat ofensiva trăgându-l de mânecă pe Klaus Iohannis, cărui i-a transmis că așteaptă lunea aceasta un răspuns legat de noii miniștri propuși pentru MAE, MAI și funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice.

”Este weekend, nu am niciun răspuns de la domnul președinte Iohannis. Sper ca luni să am un răspuns. Nu am luat în calcul respingerea unei propuneri. În această situație vom avea o discuție în cadrul Comitetului Executiv Național”, l-a somat Dăncilă pe președinte.

Reamintim că CEx-ul PSD a decis cu cinci zile în urmă să-i revoce pe miniștrii Teodor Meleșcanu și Carmen Dan și să-i propună pe Ramona Mănescu la Externe, pe Nicolae Moga la Interne și pe Mihai Fifor pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice – vacantată după numirea Anei Birchall în fruntea Ministerului Justiției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*