Ovidiu Raețchi vrea un mecanism de monitorizare pentru ”administrația Firea – ALDE”

informații clasificate, Comisia de la Veneția

Vicepreședintele PNL București Ovidiu Raețchi susține că este prioritară pentru București crearea unui mecanism de monitorizare pentru ”administrația Firea – ALDE”.

”O prioritate pentru Capitală și pentru PNL București este formarea unui mecanism de monitorizare și reacție rapidă alături de societatea civilă pentru administrația Firea – ALDE. Nu de politică e vorba, ci de expertiză și coordonare; în momentul în care Firea sau Tudy impun politici sau decizii aberante (fie că vorbim de arbori, achiziții de autobuze sau autorizații) trebuie să sincronizăm reacția societății civile (excelent organizată în Capitală, mai bine decât partidele) cu vocea consilierilor generali PNL (Cristian Marian Olteanu, Ciprian Ciucu, Cătălin Deaconescu) și cu capacitatea de comunicare națională a liderilor PNL”, a scris marți Raețchi pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui Ovidiu Raețchi, fost candidat al liberalilor la Primăria Sectorului 5, fiecare decizie a celor șapte primari PSD din București ”trebuie controlată dincolo de aparențe, pentru că, după pauza de vară, pesediștii poftesc să își refacă resursele consumate în campanie și va începe avalanșa de afaceri și numiri pe axa Firea – Becali – Iflov”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.