Ovidiu Raețchi: numirea lui Tudy viceprimar, o rușine și o umilință pentru bucureșteni

informații clasificate, Comisia de la Veneția

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a criticat dur numirea lui Tudor Ionescu în funcția de viceprimar al Capitalei, liberalul susținând că bucureștenii „au fost umiliți” de liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și PSD, care au susținut această propunere „rușinoasă”.

El i-a cerut liderului ALDE să-l retragă de urgență pe Ionescu din această poziție publică.

„Numirea lui Tudor Ionescu, alias Tudy, cunoscut pentru viața sa mondenă activă și scandaluri sexuale, în funcția de viceprimar al Bucureștiului este o rușine pentru Capitala României. Un personaj care și-a asumat apariții pornografice mondene nu poate păstori muzeele sau parcurile bucureștene. Ar fi amuzant dacă, de exemplu, Tăriceanu l-ar fi numit pe Tudy în funcția de vicepreședinte al partidului pe care îl conduce, dar Primăria Capitalei nu este proprietatea privată a ALDE. Nu știu cum Tăriceanu a putut susține o asemenea numire și, împreună cu PSD, i-a umilit pe bucureșteni, obligându-i să accepte un lider devenit ridicol în căutarea plăcerilor solitare”, a declarat Ovidiu Raețchi, prin intermediul unui comunicat de presă dat publicității joi.

Potrivit acestuia, tipul de transparență practicat de „Tudy” în spațiul public nu are nicio legătură cu calitățile necesare pentru postul de viceprimar al Capitalei. „Sunt convins că ALDE are criterii mai înalte de promovare decât expunerea zvăpăiată a propriei nudități. De aceea, îi solicit lui Tăriceanu să revină asupra deciziei luate și să îl retragă pe acesta din funcția de viceprimar al Capitalei”, a completat deputatul liberal, fost candidat la Primăria Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here