Orban va candida la preşedinţia României: „Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Ludovic Orban, liderul partidului Forţa Dreptei, spune că va candida la preşedinţia României. „Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu”, afirmă fostul premier.

„E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este de fapt victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut. Nu mi-aş fi imaginat niciodată şi asta e o învăţătură de minte. Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu”, a declarat Ludovic Orban marți, potrivit Agerpres.

Orban spune că ştie cum funcţionează sistemul instituţional din România.

„Candidez pentru că m-am pregătit de 30 de ani să pun umărul la visul meu pentru România. Ştiu ce trebuie făcut, cunosc sistemul instituţional din România, cunosc structurile de putere atât cele vizibile, cât şi cele invizibile, cunosc starea administraţiei, cunosc care sunt tarele, care sunt relele care grevează diferitele structuri instituţionale din România”, declară Orban.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here