Orban îl atacă pe Cîțu: un premier trebuie să urmărească prețurile cu mare atenţie

Președintele PNL Ludovic Orban a lansat un nou atac la adresa lui Florin Cîțu, spunând că un premier trebuie să se informeze periodic asupra preţurilor unor produse de bază.

Întrebat dacă ştie care e preţul unei pâini, Ludovic Orban a precizat că el consumă pâine feliată, care costă circa 6 lei, dar că există o tendinţă de creştere a preţului pâinii.

„Cred că un premier, şi aici sunt convins că domnul Cîţu chiar a înţeles, trebuie să se informeze periodic, chiar săptămânal, asupra preţului, nu numai la pâine, ci şi asupra unor preţuri – preţul la motorină sau la benzină, preţul kilowatt-ului la energie electrică, pentru că ele se regăsesc, cum să spun, în ceea ce afectează viaţa de zi a oamenilor, puterea de cumpărare a oamenilor. Trebuie să le urmărească cu mare atenţie, pentru că creşterea puterii de cumpărare, creşterea calităţii vieţii, creşterea serviciilor trebuie să fie preocuparea permanentă a unei guvernări”, a afirmat liderul PNL.

Răspunsul preşedintelui PNL vine în contextul în care, întrebat recent dacă ştie cât costă o franzelă, premierul Florin Cîţu a răspuns că el nu mănâncă pâine.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.