Orban, după eșecul negocierilor cu Pro România: Cine nu votează e cu PSD și Dăncilă

Cine este consilierul din Guvernul Dăncilă care nu va fi demis de Orban
sursa: Google

Ludovic Orban a declarat, la finalul negocierilor cu Victor Ponta, că nu avea mari așteptări de la Pro România și va continua negocierile individuale cu parlamentari inlusiv de la PSD.

„Sincer să vă spun, nici nu aveam foarte mari așteptări. Pe de altă parte îmi e greu să înțeleg această atitudine. Votezi o moțiune să dai jos Guvernul, dar nu participi să învestești un guvern care să îl înlocuiască. Mă așteptam la această poziție. Asta nu înseamnă că șansele de a reuși învestitura nu rămân în picioare. Continuăm negocierile individuale cu parlamentari inclusiv din PSD. Nu purtăm negocieri instituționale cu PSD. Încercă să îndepărtăm rămășițele acestui guvern toxic”, a declarat Ludovic Orban.

Orban: Cine nu votează Guvernul PNL, e cu PSD și Viorica Dăncilă

„Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple. Cine nu votează Guvernul PNL este de fapt cu PSD și cu Dăncilă și se face coresponsabil la păstrarea ilegitimă la putere a acestei rămășițe de guven care face numai prostii, pe de altă parte cine nu votează devine responsabil pentru inexistența unui guvern care să ia măsuri extrem de importante pentru România”, a mai adăugat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ