ORADEA: Copii surprinși inscripţionând cu graffiti, amendați

Foto: bihon.ro
Foto: bihon.ro

Doi minori prinși că au inscripționat cu graffiti mobilierul urban din Parcul ‘Ion Bogdan’ din Oradea au fost amendați.

Amenda, de 500 de lei fiecare, a fost încasată de părinții tinerilor. În plus, aceștia sunt obligați să refacă, pe banii lor, mobilierul murdărit.

Polițiștii locali orădeni spun că numeroase sesizări vin, zilnic, din partea cetățenilor, toate având ca temă fenomenul vandalizării mobilierului urban, a pereților clădirilor, a echipamentelor de joacă, a coșurilor de gunoi.

Astfel, Poliția Locală Oradea a pornit o campanie împotriva vandalismului. În acest context, polițiștii locali desfășoară acțiuni inopinate de verificare a parcurilor și a celorlalte zone de recreere unde au loc frecvent astfel de activități ilegale.

Verificările întreprinse nu se rezumă doar la surprinderea în flagrant a persoanelor care săvârșesc fapte de natură contravențională în această materie, ci și coroborează informațiile puse la dispoziție de cetățenii din zonă, imaginile camerelor de supraveghere video, postările din social media etc., care conduc la identificarea persoanelor vinovate, au anunțat polițiștii locali orădeni.

Primăria Oradea solicită sprijinul cetățenilor pentru a stopa acest fenomen al vandalizării pe raza municipiului, rugându-i să apeleze cu încredere dispeceratul Poliției Locale Oradea, la numărul de telefon 0259/969, ori de câte ori pot furniza informaţii despre astfel de fapte, transmite RADIO CLUJ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here