Un român a vandalizat sălile de operații dintr-un spital

FOTO: ulleo/Pixabay.com
FOTO: ulleo/Pixabay.com

Un român în vârstă de 50 de ani, pacient al Spitalului San Bartolomeo din Sarzana, Italia, a distrus patru săli de operaţie. El a intrat noaptea şi a descărcat unele dintre extinctoarele aflate în unitatea sanitară

Românul s-a prezentat joi seară la spital spunând că are probleme cardiace.

Medicii au decis să îl interneze pe român pentru investigaţii suplimentare

Pe timpul nopţii bărbatul a ieşit pe fereastra unei băi, a ajuns în zona sălilor de operaţie, unde a descărcat extinctoarele aflate pe holul spitalului, potrivit gandul.ro.

Românul a fugit din spital, deşi alarmele s-au declanşat, el fiind găsit în zona centrală a localităţii, ascuns printre maşini, cu unul dintre extinctoare. Autorităţile italiene l-au dus la spitalul de psihiatrie Șanț’Andrea din La Spezia.

Deoarece praful din extinctoare a făcut ca echipamentele sanitare din cele patru săli de operaţie să nu mai poată fi folosite temporar, au fost amânate operaţiile programate pentru ziua de vineri, fiind necesare curăţarea echipamentelor şi sterilizarea sălilor, fiind amânate pentru perioada de până la 29 octombrie, 12 operaţii oftalmologice. Au mai fost întârziate patru operaţii de urologie şi tot patru intervenţii de chirurgie plastică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.