Ofiţer al Corpului de Control din MAI, prins când lua şpagă!

Ofițer de poliție de la Corpul de control al Ministerului Afacerilor Interne a fost reținut de procurorii DNA, fiind acuzat că ar fi primit mită 15.000 de lei de la o persoană căreia i-a promis, în schimb, că o va ajuta să își rezolve problemele judiciare.

CITEŞTE ŞI: Scandal URIAŞ, poliţiştii nu mai rezistă: Ne-a ajuns cuţitul la os!

Conform DNA, Daniel Ciprian Asanache-Damian, la data faptelor ofițer de poliție în cadrul Corpului de control al Ministerului Afacerilor Interne, a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunea de trafic de influență și urmează să fie dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spune DNA

Procurorii spun că, în calitate de ofițer de poliție angajat la Corpul de control al Ministerului Afacerilor Interne, bărbatul ar fi cerut în mod repetat, de la o persoană, diferite sume de bani, lăsându-o să creadă că, prin influența pe care o are asupra unor ofițeri de poliție, îi va determina să îi rezolve problemele judiciare.

În 3 august 2022, bărbatul a primit de la persoana respectivă suma de 15.000 lei, procurorii organizând un flagrant, mai spune DNA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here