Oficial: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, demis de premier! Dan Barna preia interimatul

Premierul Florin Cîțu a propus revocarea ministrului Vlad Voiculescu, după scandalul cu ordinul care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități. Interimatul Ministerului Sănătății va fi asigurat de către Dan Barna.

UPDATE: „Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Decizia a fost luată după scandalul cu ordinul care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități, publicat în Monitorul Oficial fără informarea premierului Florin Cîțu. De asemenea, secretarul de stat Andreea Moldovan a fost demisă.

Mai mulți lideri politici au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, după scadalul evacuării pacienților de la Spitalul Foișor, dar și după tragedia de la „Victor Babeș”, unde trei pacienți au murit din cauza unei defecțiuni la instalația de oxigen.

Cîţu, nervos pe Voiculescu: Habar nu avea de ordinul care poate băga Capitala în carantină!

i

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here