Oamenii legii, puși în alertă de un bărbat drogat care a anunțat că a furat o bombă

sursa foto: numarul-de-urgente112
sursa foto: numarul-de-urgente112

Un bistrițean de 38 de ani, drogat, a furat o mașină și un telefon. Apoi el a sunat la 112 și a alertat autoritățile că e o bombă la reprezentanța unei bănci din Bistrița care va exploda.

Incidentul  a avut loc miercuri. Bărbatul de 38 de ani a fost prins după câteva ore de la apelul la 112, când a anunțat că e o bombă într-o bancă și urmează să explodeze. Tot personalul și clienții băncii au fost evacuați.

Bistrițeanul era drogat

În urma unei percheziții la domiciliul suspectului, acesta a devenit agitat. El a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Bistrițeanul de 38 de ani a fost dus la spital, fiind internat.

În urma cercetărilor, a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras, în aceeași zi, un telefon mobil dintr-un magazin din Bistrița. De asemenea, este bănuit că i-ar fi luat unui cunoscut mașina, pe care ar fi condus-o prin Bistrița.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. La finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here