O tânără născută în România și adoptată în SUA își caută familia biologică

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

O tânără în vârstă de 31 de ani, care a fost adoptată de mică de o familie din Statele Unite ale Americii, își caută familia biologică. Tânăra se numea la naștere Diana Nistor și a venit pe lume la matertnitatea din Târgoviște pe 11 aprilie 1991.

Ea a făcut un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României. Diana Nistor a fost adoptată de o familie din New Jersey și spune că a avut o viață fericită cu părinții săi adoptivi. Însă ar dori să o cunoască pe cea care i-a dat viață, să-și cunoască surorile sau frații.

„Salutări din New Jersey! Numele meu la naștere a fost NISTOR DIANA, m-am născut pe 11 aprilie 1991 la TÂRGOVIȘTE. Caut iarăși pe cea care m-a născut, NISTOR TUDORITA. În urmă cu 1 an postam pe această pagină căutarea familiei mele biologice.

Nu a fost finalizată căutarea, posibil și din cauza informațiilor incomplete pe care le dețin. Revin astăzi cu puține actualizări: în RĂZVAD nu se afla nicio femeie NISTOR TUDORITA. În schimb este posibil să fie în COMUNA I. L. CARAGIALE, JUD DÂMBOVIȚA. Posibil să mai existe o soră SIMONA, nu știu foarte sigur dar poate astăzi am mai mult noroc”, scrie tânăra.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here