O româncă l-a „stors” de 780.000 de euro pe un pensionar italian

FOTO: pasja1000/Pixabay.com
FOTO: pasja1000/Pixabay.com

O femeie în vârstă de 32 de ani, din județul Gorj, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru că ar fi înșelat un pensionar italian.

Potrivit rechizitoriului, între 2015 și 2017, românca i-a promis în repetate rânduri că se va căsători cu bărbatul în vârstă de 73 de ani și l-a convins în cei doi ani să-i dea 780.000 de euro, „folosindu-se de sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate” de italian.

Banii provin din vânzarea unei case cu 7 camere, pe care italianul o avea în centrul orașului Milano. Bărbatul spune că mai întâi i-a trimis 33.000 de euro pentru a renova o casă din Gorj. Apoi, spune el, i-a mai trimis diverse cadouri și sume de bani solicitate pentru diverse motive. De exemplu, gorjeanca i-a spus că părinții ei erau bolnavi și aveau nevoie de tratamente. Până să-și vândă casa, italianul ajunsese să se împrumute peste tot pentru a-i da bani, iar aceasta îi spune că nu avea nici ce să mănânce.

„Totul a fost bine până când a zis să vindem apartamentul meu din Milano, să ne luăm o locuinţă mai mică şi să ne mutăm temporar acolo, pentru ca apoi să ne punem de acord unde ne vom muta împreună. Când am fost la notar pentru a perfecta actele de vânzare, ea a trecut un cont bancar care îi aparţinea”, le-a spus italianul, anchetatorilor.

În primăvara lui 2016, potrivit procurorilor, femeia a plecat în vacanță în Dubai, unde s-a întâlnit cu un român stabilit acolo, cu care avea o relație amoroasă, dar a continuată să îi ceară bani italianului. I-a spus că are nevoie de bani pentru a închiria un apartament de lux unde urmau să trăiască și pentru a deschide un salon de înfrumusețare. Italianul i-a mai trimis, astfel, încă 66.000 de euro.

Procurorii arată că Simona Daniela Mărgăian s-a căsătorit în toamna anului 2016, dar că a continuat să-i ceară bani sub diferite pretexte italianului, în ideea că vor locui împreună şi că vor avea copii. La începutul anului 2017, românca l-a convins pe Francesco să facă un împrumut de 20.000 de euro, pentru a cumpăra o maşină Mercedes cu care să se plimbe cu el şi cu copiii. Motivele de acest fel invocate sunt nenumărate.

Românca a respins toate acuzaţiile şi susţine că italianul i-a oferit totul din proprie iniţiativă: „Faptul că o persoana a înţeles altceva decât trebuia să înţeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie iniţiativă, iar concluzia pe care o trag singură este că doreşte să pozeze în victimă, şi că nu suportă să mă vadă fericita alături de bărbatul cu care m-am căsătorit. Ţin să precizez că am vândut imobilul respectiv la insistenţele lui şi la cererea lui cu o altă persoană de sex feminin căruia îi făcuse acte încă din anul 2013, deoarece fără aceasta nu puteam vinde”, a spus în presa locală, la scurt timp după declanşarea cercetărilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here